Welkom

Vayu (वायु): Air – Wind

Bij Yoga Vayu is het doel om jou van de mat af te laten komen met een goed gevoel. Niet alleen over de yoga die je net hebt beoefend, maar vooral een goed gevoel over jezelf!

De wereld waarin we leven is druk, er is altijd wel iets te doen of iets te regelen. Het is niet makkelijk om tijd te maken voor jezelf. Terwijl dat misschien in al die drukte juist wel zo nodig is. Ik leg daarom de nadruk tijdens onze lessen, op het feit dat het goed is dat je de tijd hebt genomen om de mat op te gaan. De tijd die we samen doorbrengen met yoga is bedoeld om de wereld om ons heen even te laten voor wat hij is. We brengen samen de focus naar binnen en gedurende de les ben je bezig met jouw lichaam, jouw geest en hoe jij je voelt.

Flow yoga

We beoefenen flow yoga, met een critical alignment invloed. Flow yoga heeft zijn naam te danken aan de vloeiend in elkaar overgaande asana’s. Alles is met elkaar verbonden. Er ontstaat hierdoor een flow die het ook makkelijker maakt om op te gaan in de bewegingen en misschien zelfs even de wereld om je heen te vergeten! De critical alignment invloed houdt in dat ik extra aandacht heb voor je houding en je help om de yoga houdingen (asana’s) te beoefenen op een manier die past bij de natuurlijke stand van je lichaam.

Yoga is niet alleen een heerlijke manier om de drukte te vergeten, het is ook een goede manier om aan je conditie te werken! Elke les heeft een bewuste opbouw die erop gericht is om eerst de drukte los te laten, je aandacht op jezelf te richten en het lichaam op te warmen. Daarna komen de asana’s die, zeker in een flow, de hartslag iets zullen versnellen. Niet alleen je conditie en flexibiliteit, maar ook je spierkracht zullen verbeteren. Elke les eindigt met een eindontspanning, een toetje! Na je inspanning nemen we ook de tijd om je lichaam te ontspannen en de rust te geven die het niet alleen verdient, maar ook nodig heeft na een les!

Waar?

Ik geef les op locatie in de regio Delft/Den Haag/Scheveningen. Dat betekent dat ik niet alleen een aantal vaste lessen op de agenda heb staan, maar bijvoorbeeld ook bij jou op je werk, thuis voor een speciale gelegenheid of op een locatie bijvoorbeeld in de Delftse Hout kan komen!

Kijk onder Aanmelden naar de lessen die al gepland staan. Hou deze pagina in de gaten, ik ben bezig met een aantal projecten en de agenda zal regelmatig bijgewerkt worden! Kan je niet op de dagen dat er lessen gepland staan? Of wil je misschien een les boeken op een locatie die jij kiest? Neem dan contact op en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken! Een overzicht van alle mogelijkheden op dit moment kan je vinden in ons les overzicht.