Over mij

Ik ben Biddy Messchaert. Bij Yoga Vayu gebruik ik mijn enthousiasme op de yoga mat om jou de middelen te geven blij en trots te zijn op wie en waar je nu bent.

Toen ik rugklachten kreeg die regelmatig terugkwamen, gaf mijn manueel therapeut de tip om yoga te doen. Vanaf die dag ben ik verliefd geraakt op yoga. Niet alleen omdat het me hielp eindelijk de rugklachten op te lossen, maar ook alle andere veranderingen die yoga bracht! Mijn conditie ging erop vooruit, ik werd sterker, ik had steeds minder last van kwaaltjes en ik voelde me lekkerder. Daarnaast merkte ik langzaam aan een andere verandering. Van de meest ongeduldige persoon die ik ken, werd ik stiekem iemand die veel meer rust en daardoor ook geduld heeft. Ik voel me op zoveel fronten sterker!

Dat gevoel wilde ik delen. Ik heb de Flow (Critical Alignment based) yoga docenten opleiding bij Yogaschool de Blauwe Vlinder succesvol afgerond en heb sindsdien de certificatie RYT200 bij de Yoga Alliance. Daarnaast heb ik meerdere masterclasses van Adriene Mishler gevolgd en een aantal van haar lessen kunnen bijwonen in Austin TX. Adriene’s stijl van lesgeven is een grote inspiratie voor mij. Misschien ken je haar van haar YouTube kanaal. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk lessen en workshops te volgen, omdat ik denk dat je nooit bent uitgeleerd. Eind mei heb ik mijn eerste module van de Prana Vinyasa Yoga Teacher Training van Shiva Rea mogen volgen, het begin van alweer een heel bijzondere reis! Er zijn nog zo veel meer mooie yoga ervaringen te beleven!

Ik gebruik yoga en mijn passie voor yoga om mensen te helpen zich lekker te voelen. Om te bewegen binnen de mogelijkheden die jouw lichaam je biedt, iets wat per dag kan verschillen! Ik wil je helpen om goed naar je lichaam te luisteren, daardoor kan je tijdens de yoga lessen bewegen op een manier die bij jou past op dat moment. Hierdoor kan je je kracht voelen en misschien zelfs heel blij worden van wat je doet!

Het zou te gek zijn om je binnenkort op de mat tegen te komen! Kijk bij de Aanmelden om te zien welke lessen er aan komen. Of neem contact op om te kijken of ik bij jou op locatie les kan komen geven!