Buiten-Yoga – Sunday Afternoon Sessions

Buiten-Yoga is on tour! 17 juni #buitenspelen Sunday Afternoon Sessions @ de Pier Scheveningen it is! Limited spots available!

Klik hier om je kaarten te kopen!

Wat kan je verwachten?

– Verdiepende workshops
– Een prachtige locatie
– Ervaren docenten

Locatie:

Achteraan de Pier op het ronde eiland (Zuid Eiland) bij het Floatcenter.

Programma:

– In balans met Yang en Yin & Duo yoga by Margreet Zijlstra

Margreet neemt je mee in een workshop waarin een balans tussen krachtige en zachte inspanning en ook ontspanning ontstaat. Deze les heeft een combinatie van ademoefeningen (pranayama), krachtige Hatha yoga houdingen en flow (vinyasa), verstillende Yin yoga en meditatie. We sluiten in verbinding af met Duo yoga. De workshop is voor een ieder toegankelijk, yoga doe je op je eigen niveau.

Tussen de workshops door hebben we wat te drinken voor je geregeld op locatie en na afloop ben je van harte welkom voor een hapje en een drankje op het terras 🙂

– Slow Down & Breathe workshop by Biddy Messchaert

In deze workshop is alles erop gericht om stress, haast, drukte en alles wat daar op lijkt achter ons te laten. Bijna iedereen kent het gevoel, je hebt altijd nog iets te doen, je kan altijd nog even snel….. We zijn gewend geraakt aan het altijd bezig zijn, vaak fysiek maar ook mentaal. Deze workshop nemen we bewust een stap terug. Tijdens onze slow flow bewegen we op het ritme van onze ademhaling, langzaam en bewust. We nemen de tijd om te ontdekken wat we kunnen doen om in de elke houding ontspanning te vinden. Waar kan jij nog iets loslaten? We eindigen met een 15 minuten durende savasana, die met het geluid van de zee onder je nog net iets lekkerder is dan anders..!

Over Margreet Zijlstra (Yogaplek)

​Margreet is gek op buitenyoga en geeft dan ook een aantal maanden per jaar buiten les op het mooie Zuiderstrand, maar ook tijdens yogavakanties in Zweden en workshop weekend in Zeeland. Verbinding maken: de verbinding tussen de houdingen en de adem, tussen lichaam, geest en ziel, de verbinding met hetgeen er in jou leeft, de verbinding met elkaar en met de natuur. Persoonlijke aandacht, sfeer, diepgang en balans tussen inspanning en ontspanning vind zij erg belangrijk tijdens haar lessen.

Over Biddy Messchaert (YogaVayu)

Biddy geeft met heel veel plezier (Slow) Flow, Restorative Yoga en Kid’s Yoga in de omgeving Delft, Den Haag en Scheveningen. Haar doel is om haar liefde voor Yoga met jou te delen. Om je te helpen iets waar je van houdt op de mat te vinden. Bewegen en ademhalen binnen de mogelijkheden die je lichaam je geeft, het kan elke dag weer een andere ervaring zijn. Ze helpt je om te luisteren naar je lichaam, zodat je yoga kan beoefenen op een manier die niet alleen goed is, maar ook goed voelt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *