Het is officieel!

Wat een bijzondere dagen zijn het geweest! Op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april deed ik samen met 10 geweldige vrouwen examen bij Yogaschool De Blauwe Vlinder! Het was een mooie en intense ervaring om deze opleiding met zo’n leuke groep te kunnen doen. Ik ben aan de ene kant ontzettend blij dat het nu klaar is en ik met een goed gevoel aan de volgende stap kan beginnen. Aan de andere kant ga ik deze groep en onze intensieve weekenden ontzettend missen! Maar gelukkig zijn er al genoeg plannen om elkaar regelmatig te blijven zijn! Veel dank aan Elvira, Erika en al mijn lieve klasgenoten. Jullie zijn echt top!

Maandag was ook direct de registratie bij de Yoga Alliance rond, vandaar dat er nu onderaan de pagina ook het mooie RYT 200 logo te zien is!

Ik ga nu eerst een paar weken op reis. Genieten, bijkomen en inpiratie op doen!  Ik zal op Instagram en Facebook af en toe een update plaatsen! Volg Yoga Vayu daar ook om op de hoogte te blijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *