Traveling…

Ik ben nu een paar weken op reis en het is een ongelooflijk mooie ervaring zover. Niet alleen heb ik de meest fantastische landschappen gezien, ik voel me ook zo geïnspireerd! Ik weer een paar lessen van Adriene mogen doen. Adriene (Yoga With Adriene) is een geweldige yoga lerares, maar nog zoveel meer dan dat. Ze is warm, open, lief en grappig. Het gevoel dat zij mensen kan geven op de mat, is wat maaktdat ik een goede yoga docent wil zijn. Ze heeft me laten zien wat yoga kan doen. Voor mij. Met mij. Hoe het je kan helpen en uitdagen tegelijkertijd.

Deze reis en de lessen die ik heb kunnen volgen, hebben me zo enthousiast gemaakt voor als ik straks weer thuis ben! Een van de lessen die ik heb gedaan was haar maandelijkse les in het Blanton Museum in Austin. Die stond bovenaan mijn lijst van dingen die ik wilde doen en het was fantastisch! Maakte me nog enthousiaster over de lessen op openbare plekken die ik zelf binnenkort ga geven! (Hou de website in de gaten, meer informatie volgt snel!) Ik heb zoveel zin om mensen te laten zien wat yoga voor je kan doen. Dat het verder gaat dan een mooie pose, al zijn de mooie poses ook te gek! Om een manier te vinden om te luisteren naar je lichaam, een connectie te maken. Zodat je herkend wat je nodig hebt en je jezelf dat ook kan geven. Zodat je je lekker kan voelen in jouw lijf, ook als je lijf moe is of pijn doet. Om met behulp van yoga dat te vinden wat fijn voelt.

Mijn reis is nog niet over en er volgt nog een update voordat ik weer in Nederland ben. Ik heb in ieder geval veel om naar uit te kijken als ik straks weer naar huis vlieg!

Namasté

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *