Getting Elevated

 

Na Texas ben ik naar Chicago gereisd, een van mijn favoriete plekken! En samen met mijn nichtje heb ik daar op alweer een heel bijzondere plek yoga mogen doen! Vroeg in de ochtend gingen we naar Willis Tower, bij de meeste mensen bekend als Sears Tower. Op de 99e verdieping was daar om 8 uur een vinyasa les, georganiseerd door Yoga Six. Voordat de les begon hadden alle deelnemers privé toegang tot het Observation Deck op de 103e verdieping. Daar bevinden zich ook de Skyboxen, boxen aan het gebouw vast maar totaal doorzichtig, ook de vloer J  Dus voor de les begon stonden alle 200 yogi’s rustig op hun beurt te wachten om in die boxen foto’s te maken. Een waanzinnig gevoel. Ik was al vaak in Sears Tower geweest, maar nog nooit voordat open gaat voor publiek. De afwezige rijen bij de ingang, de hele skybox voor jezelf hebben en de privé liften waren super leuke ervaringen. Het in de skybox asana’s kunnen doen met iemand die heel belangrijk voor mij is, was niet te beschrijven.

De les zelf werd gegeven op een verdieping die leeg staat. 200 yogi’s die allemaal richting de ramen op hun mat staan, 1 yoga docent aan het woord ,een dj die de les ondersteunde met heerlijke muziek en elke keer als ik opkeek uitzicht over de stad en Lake Michigan. Het was onwerkelijk, fantastisch en zo zo leuk… Ik kan het niet beschrijven, misschien dat de foto’s laten zien hoe tof het was!

Wat een inspiratie alweer, yoga kan je overal doen en soms is het niet te beschrijven zo mooi! Met die wetenschap ga ik nu ik weer thuis ben aan de slag. Op 5 juni starten de eerste Yoga Vayu lessen op locatie! Hou de website in de gaten, of volg Yoga Vayu op Instagram, Twitter of Facebook. Binnenkort krijgt de website een update met alle nieuwe informatie en dat zullen we op alle social media laten weten! Ik kan niet wachten jullie op de mat te zien!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *