Nieuwe en leuke dingen!

Het is tijd voor een update! Er is veel gedaan aan de website. Wat er is bijgekomen is dit: een overzicht van het soort lessen dat ik geef, meer informatie over mijzelf, een agenda, een contact pagina. Het zou te gek zijn als jullie even tijd kunnen nemen om te kijken en me te laten weten of jullie misschien nog vragen hebben!?

In de agenda staan nu al een aantal van de evenementen waar ik bij mag zijn om yoga lessen te geven! Dankzij Kreativ Events, heb ik de gelegenheid om jullie op fantastische locaties les te kunnen geven! Kom bijvoorbeeld langs bij ons op de Salt Market op de boulevard in Scheveningen op 5 juni (Tweede Pinksterdag)! Meer informatie vind je in de agenda bij elk evenement. Hou het in de gaten want er staan er al meer gepland, deze zullen binnenkort aan de agenda toegevoegd worden.

Als je Yoga Vayu op Instagram volgt, heb je wellicht al de matten gezien de zijn binnengekomen! Bij onze lessen op locatie, kan je gebruik maken van de Manduka Pro Lite matten van Yoga Vayu. Je hoeft dus zelf niets mee te nemen behalve lekker zittende kleding en eventueel een handdoek. De matten zijn prachtig en ik heb er ook per mat een yoga blok bij gekocht. Je mag hier altijd gebruik van maken. Het is wel handig als je van te voren laat weten dat je komt, want dan reserveer ik een van de matten voor je!

A post shared by Yoga Vayu (@yogavayunl) on

Ik ben nu druk bezig met het voorbereiden van 5 juni. Het gaat heel erg leuk worden en ik kijk er ontzettend naar uit! Vooralsnog is de weersverwachting ook fantastisch dus we gaan er een hele mooie dag van maken! Voordat het zover is, mag ik eerst deze week nog twee dagen masterclass volgen bij de fantastische Shiva Rea. Ik kan niet wachten om met jullie te delen wat ik daar allemaal heb mogen leren!

Hopelijk genieten jullie van het zomerweer, ik hoop jullie snel op de mat te ontmoeten!
Namasté