Summer solstice en een vaste les locatie!

Op de Internationale Yoga dag en de summer solstice had ik het geluk dat ik de dag mocht eindigen met een van mijn liefste vriendinnen tijdens een photo shoot op ons geliefde strand in Scheveningen! De foto’s gemaakt door Evamaria Kulovits zijn prachtig geworden en het was een perfecte manier om de zomer te beginnen. Ontspannen op een heerlijke plek en een mooie avond.

De ochtend erna zijn we foto’s gaan maken bij Personal Training at The Pier. Op 1 juli begin ik daar met wekelijkse groepslessen. Elke woensdag, vrijdag en zaterdag mag ik op deze bijzondere locatie les geven! Ik kan niet wachten jullie daar te zien! Meer informatie  over de lessen kan je hier vinden.

Ik wens jullie allemaal een goede, mooie zomer. Hopelijk komen we elkaar ergens op de mat tegen!

Namasté.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *