Video en veel buiten yoga!

Hallo allemaal!

Het weekend staat voor de deur en ik heb een paar leuke dingen te melden! Zoals jullie waarschijnlijk al weten geef ik sinds 1 juli 3x per week groepslessen bij Personal Training at the Pier! Om jullie een kleine indruk te geven hoe de lessen daar zijn, kan ik jullie nu deze film laten zien!

Dit weekend is gevuld met leuke evenementen! Naast de vaste lessen op vrijdag en zaterdag bij Personal Training, sta ik ook de hele week bij Salt Market op de Pier! Meer informatie over de yoga mogelijkheden vind je hier! Meer informatie over deze ontzettend leuke markt zelf vind je hier!

Verder kan je me maandag bij Active Health Center Leidschendam vinden als ik om 10.15 inval voor de yoga docent daar!

Ik wens jullie allemaal een mooi en zonnig weekend toe en misschien zie ik je op de mat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *