Vrijgezellenfeest en een groep yoga vriendinnen!

 

Zoals je misschien al weet kun je bij Yoga Vayu en Personal Training at the Pier ook lessen voor speciale gelegenheden boeken. Ideaal voor als je een speciale dag wilt plannen. Je kan bijvoorbeeld een yoga les combineren met het strand en op de Pier vind je allemaal leuke eetgelegenheden en andere activiteiten! Er zijn allerlei mogelijkheden om een mooi programma samen te stellen!

Deze maand heb ik nu al twee groepen mogen ontvangen op ons heerlijke terras. De eerste was een groep vriendinnen, die elkaar via yoga hebben leren kennen! Ze wonen allemaal in verschillende landen en toen er een paar in Nederland waren, was al snel het plan gemaakt om yoga boven de zee te komen doen! Het werd een heerlijke, onverwacht zonnige, zaterdagochtend flow!

De tweede groep deze maand was een vrijgezellenfeest! 16 mannen, waarvan bijna niemand yoga ervaring had, stapten afgelopen zaterdag met mij de mat op! Het was een ontzettend leuke les waarin iedereen zo goed mee deed, dat het totaal niet leek alsof het een eerste yoga les voor zoveel van hen was! Ik ben blij dat ik van de mannen de foto’s mag plaatsen! Veel dank ook aan Evamaria Kulovits die aan het eind de groepsfoto’s heeft gemaakt waarin de mannen hun net voor het eerst beoefende yoga poses laten zien!

Ik heb genoten van deze speciale lessen. Heb jij ook een groep mensen waar je graag iets leuks mee wilt gaan doen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. De locatie op het zuid eiland van de Pier is perfect om een leuke dag te plannen en zolang het droog is, is het heerlijk om yoga op het terras te doen. Mocht het te nat of te koud zijn, dan kunnen we natuurlijk altijd de mat binnen uitrollen. Het uitzicht daar is ook prachtig en het geluid van de zee onder ons kunnen we daar ook horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *