Eva – de fotografe van Yoga Vayu’s mooiste foto’s

“Wie maakt die mooie foto’s van jou?” Ik heb die vraag al een paar keer gehoord, naast zoveel complimenten over de foto’s.  Hoog tijd om jullie te vertellen hoe ik aan die mooie foto’s kom dus! Graag stel ik jullie voor aan Evamaria Kulovits, de prachtige vrouw achter de camera.

Iets meer dan een jaar geleden was ik in Berlijn samen met heel veel yoga liefhebbers voor een bijzondere yoga masterclass van Adriene Mishler.  Daar rolde ik mijn mat uit tussen twee bijzondere vrouwen. Links van mij Leonie,  met wie ik samen de FWFG Roadshow (de Europese tour van Adriene) volgde. Rechts van mij Eva die ik die dag, na berichten over en weer, voor het eerst in levende lijve zag.

Niet lang nadat we elkaar in Berlijn hadden ontmoet zou ze met haar gezin vanuit Wenen naar Nederland verhuizen. Mijn geluk is dat ze in Scheveningen kwam wonen!

Eva is een bijzonder en mooi mens. Een warme vrouw die haar passie overbrengt in de foto’s die ze maakt. Een photoshoot met Eva is een traktatie. Haar enthousiasme, gekoppeld aan de rust die ze uitstraalt stellen je direct op je gemak. Haar werkwijze is prettig, ze kan met een paar woorden je in een bepaalde positie neerzetten zonder dat je het idee hebt dat je aan het poseren bent. Je hebt alle ruimte om jezelf te zijn,te ontspannen en zelfs te genieten!  We hebben tijdens de shoots altijd zoveel plezier, dat de tijd voorbij lijkt te vliegen.

Dan komt het moment dat je het mailtje krijgt met de link naar de foto’s. De foto’s zijn elke keer weer alles wat ik er altijd van hoop en meer. Ze laten mij zien zoals ik me voel, zoals ik ben. Haar oog voor detail en de compositie van de foto’s zijn natuurlijk, maar zo “spot on”. Ze maken elke foto uniek en authentiek.

Ik ben blij dat ik deze getalenteerde vrouw een van mijn liefste vriendinnen mag noemen, ze is een inspiratie in veel van mijn ondernemingen.  We zijn bezig om een arrangement samen te stellen, waarin we yoga en fotografie samen gaan brengen. Meer informatie hierover volgt binnenkort, abonneer je op onze nieuwsbrief en sociale media om op de hoogte te blijven!

Maar twijfel niet en zoek Eva op om samen met haar jouw mooiste herinneringen te vereeuwigen!

Meer informatie over Eva vind je hier:
Haar website:  www.evamariakulovits.com
Haar instagram: @kulovitse
Haar Facebook:  EvamariaKulovitsPhotography

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *