Body & Mind Maand – week 1

Het Begin
(Back to basics)

De eerste donderdagavond les tijdens de Body & Mind maand van Active Health staat in het teken van het begin. Vanaf de eerste houding tot savasana, bouwen we elke pose samen op. Bij elke houding staan we stil bij wat je doet in die houding. Waar zit de kracht? Hoe helpt je ademhaling en hoe voelt het? Dit is niet alleen leuk voor mensen die net beginnen met yoga, maar minstens zo leuk voor mensen die vaak yoga doen. Back to basics, heel bewust iets doen wat je anders vaak doet zonder er bij na te denken. Door op deze manier te bewegen en nadrukkelijk met je lichaam bezig te zijn, voelen vertrouwde houdingen misschien wel totaal anders!

Waar?
Active Health Center Leidschenveen

Elke donderdag om 21 uur.

Je kan je aanmelden voor de les via Active Health Center, bel voor meer informatie: 070 4444 082

Ik zie je graag op de mat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *