Wijziging les tijden op de Pier!

Vanaf november zijn er een paar wijzigingen in de tijden van de lessen op de Pier!

Omdat ik regelmatig de feedback kreeg dat de woensdagmiddag lastig is omdat veel mensen dan net de kinderen uit school hebben, verplaatst deze les met ingang van 8 november naar 10 uur ‘s ochtends! Hopelijk geeft dit iedereen de kans om ontspannen naar de Pier te komen voor de les, om daarna zonder te moeten haasten de kinderen op te kunnen halen!

De vrijdagavond leek heel veel mensen leuk, maar bleek lastig in te vullen voor de meeste mensen zo rond etenstijd! Vandaar dat Flow to the Music met ingang van 10 november om 10:30 start! Nog altijd met lekkere muziek! Als je voorkeur hebt voor een stijl muziek, laat deze dan weten bij je reservering! Ik probeer je verzoek zo snel mogelijk in een les te verwerken!

De zaterdag blijft ongewijzigd. De groep met vaste mensen wordt steeds een beetje groter en het blijft -ook voor mij- een heerlijk begin van het weekend!

Zoals altijd kan je onze lessen hier boeken, of hier via Momoyoga!

woensdag:    10:00 uur – Energize
vrijdag:            10:30 uur – Flow to the Music
zaterdag:       10:00 uur – Stretch and Chill

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *