Boekingen en betalingen, alles online!

Je kon al enige tijd online reserveren voor onze lessen. Vanaf nu kan je ook de lessen online betalen! Direct de mat opstappen als je aankomt. Na savasana niet over betalingen na hoeven denken, maar ontspannen door naar huis! Je kan kiezen voor een losse les, maar eventueel kan je ook de strippenkaarten online kopen. Betalingen online gaan met iDeal, via Stichting Mollie.

Voor de klanten die al een strippenkaart hadden, heb ik de strippenkaart en resterende lessen op die kaart, toegevoegd aan de Momoyoga account. Elke keer als je een les boekt, dan gaat deze automatisch van je strippenkaart af. Uiteraard kan er altijd nog iets tussenkomen, daar hebben we alle begrip voor. Je kan tot 2 uur voor de aanvang van de les kosteloos annuleren. Heb je een strippenkaart, dan komt de les weer terug in je tegoed. Heb je een losse les gekocht dan kan je het geld gebruiken voor een volgende les. Dit tegoed blijft 4 maanden op je account staan. Mocht 4 maanden niet genoeg tijd zijn, neem dan contact met ons op!

Je hebt altijd ook nog de keuze om aan de balie te betalen voor onze wekelijkse lessen en strippenkaarten. De enige uitzondering hierop zijn de evenementen. Deze betaal je direct bij het boeken van het evenement. Eventuele annulering hiervan kan tot 2 dagen voor het evenement, neem hiervoor contact op via biddy@yogavayu.nl.

Ik hoop dat het reserveren van jouw mat in de lessen op deze manier nog makkelijker is geworden! Als altijd hoor ik het graag als er vragen zijn!

Namasté,
Biddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *