Womanhood Studio

Ik ben zo blij dat ik jullie kan vertellen over Womanhood Studio. Het was liefde op het eerste gezicht toen ik daar binnenkwam!

Die eerste keer ging ik naar een vinyasa les, gegeven door Maggie Bijl. Het was een heerlijke les en ik ga nog steeds wanneer ik maar kan naar die ochtend les! Ik ontmoette toen ook Tami, de eigenaar van de studio. De ruimte, de mensen, alles voelde direct vertrouwd en goed.

Nu, een paar maanden later, kan ik jullie laten weten dat ik met Tami en fantastische vrouwen van Womanhood studio samen mag gaan werken! Ik ben er (bijna) elke woensdag en zaterdag middag vanaf 13 uur. Kom langs om een kijkje te nemen in de studio! We kunnen een kop thee drinken en ik kan je meer vertellen over wat er allemaal in de studio te doen is. En er is heel veel te doen! Van vinyasa, naar nia, van aerial  naar pilates en nog heel veel meer! Daarnaast ga ik in de studio ook workshops verzorgen! De eerste komt er al snel aan.

Op zondag 10 december is Slow Flow with Live Music! Chester van Yoguitar zal tijdens onze flow live gitaar en hang spelen. Vergeet even hoe druk je bent, tijdens onze flow richten we ons op JOU. Self Care staat centraal deze maand in al mijn lessen, maar deze les hebben we de kans om er dieper op in te gaan! Er zijn nog plaatsen beschikbaar, wacht niet te lang en reserveer jouw plek nu! We kijken er naar uit je daar te zien! Alle informatie over de workshop kan je hier vinden.

We hebben een voorproefje van Yoguitar‘s muziek voor je!

In januari volgend jaar zal ik ook wekelijks les gaan geven in de studio. Maar daarover een volgende keer meer 😉 Kom vooral langs om de studio te zien en alle andere lessen en workshops te ervaren! En laat de naam je niet misleiden, mannen zijn ook zeer welkom in the womanhood!

Tot slot een kijkje in de studio met dit filmpje dat ik een paar weken geleden op Instagram plaatste.

Womanhood Studio

A post shared by Yoga Vayu (@yogavayunl) on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *