Live Music Slow Flow

Zoals jullie misschien al weten hebben wij eerder deze maand ons eerste evenement bij Womanhood Studio gehad! Ik wilde jullie vertellen hoe mooi het was en zelfs al zijn er sindsdien heel veel andere evenementen geweest, ik wilde toch echt een blog over deze mooie dag plaatsen!

Ik heb zelf heel erg genoten van deze speciale dag! Chester van Yoguitar en ik hadden elkaar nog niet ontmoet, enkel via mail en telefoon. Maar toch maakte ik me helemaal geen zorgen, iets in mij wist zeker dat het goed zou zijn! Chester heeft gitaar en hang gespeeld en het klonk zo ontzettend mooi! Het klikte en de muziek paste perfect bij de  flow.

Het was een intieme les met 6 yogi’s, waaronder zelfs iemand die voor het eerst de yoga mat op stapte. De flow was rustig en alle bewegingen bewust, zoals een van mijn favoriete yoga docenten vaak zegt:

Like you’re moving through water

(Thank you Adriene!) De opzet van de les war om alles stiller, rustiger te maken. De buitenwereld inderdaad voor even buiten laten, een paar stappen terug doen en alleen maar op jezelf focussen. Self Care is het motto van deze maand geweest bij alle Yoga Vayu lessen en dit was de eerste. De lat lag daardoor wel direct hoog ?

De muziek maakte het nog iets makkelijker om de buitenwereld even daar te laten. Het was voor mij prachtig om te zien hoe langzaamaan iedereens lichaam steeds meer ontspanning vond! Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat muziek niet alleen helpt te ontspannen, maar dat het herstel van zowel fysieke als mentale problemen kan versnellen. Zo mooi en zo krachtig kan muziek zijn!

Terwijl wij binnen flowden, begon het buiten te sneeuwen. Een mooi wit landschap dat net zo stil werd als wij rustig werden. Het leek bijna of onze kalmte naar buiten toe door werkte ?. Heel veel dank aan Yoguitar en Womanhood Studio. Het was fantastisch om samen te werken. We gaan dit volgend jaar zeker weer doen, en niet pas in december! Dus hou een oogje op onze nieuwsbrief en website. of volg ons op social media!

Voor nu wens ik iedereen hele mooie dagen. Ik hoop dat jullie kerst gevuld zal zijn met muziek, warmte, liefde en plezier.

A post shared by Yoga Vayu (@yogavayunl) on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *