Het is 2018….

…….en ik moet nog steeds posten over onze Christmas Party!

Het is druk geweest! In de planning staan een paar nieuwe blog posts over alle dingen die eraan komen, dus binnenkort zijn jullie weer helemaal op de hoogte!

Maar laat ik eerst 2017 helemaal afsluiten!

Onze Christmas Yoga & Photoshoot Party was geweldig. We waren met een mooie en fijne groep yogi’s bij elkaar en het was echt goed vanaf het eerste moment tot de laatste knuffels bij het weggaan. Het was gezellig, het was leuk en de flow voelde bij iedereen goed. De studio was versierd met kerstlichtjes en ik denk dat het er daar nog niet eerder zo mooi uit heeft gezien! De foto’s die Evamaria heeft gemaakt zijn fantastisch. Ik ga dan ook de foto’s de rest van het verhaal laten vertellen! Nogmaals dank aan alle yogi’s die samen met ons de mat op stapten en onder het genot van kerstliedjes hebben geflowed. Het was zo leuk om dit samen met jullie te doen!

Ik kijk er naar uit om snel weer samen met jullie de mat op de stappen! Namaste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *