Extra informatie over het boeken van je les

Ook betalen voor de lessen kan online. Direct de mat opstappen als je aankomt. Na savasana niet over betalingen na hoeven denken, maar ontspannen door naar huis! Je kan kiezen voor een losse les, maar eventueel kan je ook de strippenkaarten online kopen. Betalingen online gaan met iDeal, via Stichting Mollie.

Voor de klanten die al een strippenkaart hadden, heb ik de strippenkaart en resterende lessen op die kaart, toegevoegd aan de Momoyoga account. Elke keer als je een les boekt, dan gaat deze automatisch van je strippenkaart af. Uiteraard kan er altijd nog iets tussenkomen, daar hebben we alle begrip voor. Je kan tot 2 uur voor de aanvang van de les kosteloos annuleren. Heb je een strippenkaart, dan komt de les weer terug in je tegoed. Heb je een losse les gekocht dan kan je het geld gebruiken voor een volgende les. Dit tegoed blijft 4 maanden op je account staan. Mocht 4 maanden niet genoeg tijd zijn, neem dan contact met ons op!

Je hebt altijd ook nog de keuze om aan de balie te betalen voor onze wekelijkse lessen en strippenkaarten. De enige uitzondering hierop zijn de evenementen. Deze betaal je direct bij het boeken van het evenement. Eventuele annulering hiervan kan tot 2 dagen voor het evenement, neem hiervoor contact op via biddy@yogavayu.nl.

Voor de lessen bij Womanhood Studio kan je aanmelden via deze link!
Voor de lessen bij Active Health Center kan je aanmelden via deze link!

Je een les reserveren of inloggen door in het rooster rechtsboven op het menu te klikken (de 3 streepjes boven elkaar, rechtsboven het rooster!).

Voor de lessen bij Personal Training at the Pier kan je tot 2 uur van te voren  aanmelden. Mocht je nu minder dan twee uur voor aanvang bedenken dat je mee wilt doen, bel dan! (+31 629 398 856).