Over Yoga Vayu

Vayu (वायु): Lucht – Wind

Bij Yoga Vayu gebruik ik mijn enthousiasme op de yoga mat, om jou de middelen te geven blij en trots te zijn op wie en waar je nu bent.

Ik geef Flow lessen, met een critical alignment invloed. Dit houdt in dat alle bewegingen vloeiend in elkaar overgaan, waardoor het nog makkelijker wordt om je in de flow mee te laten nemen. De critical alignment invloed betekent dat ik tijdens de les ook veel aandacht zal hebben voor je houding. We zorgen er samen voor dat de asanas, de yoga houdingen, zodanig worden uitgevoerd dat ze passen bij de natuurlijke stand van je lichaam.

Ik merk in mijn omgeving dat veel mensen denken dat je voor yoga vooral lenig moet zijn en “zen”… Dat er veel rust nodig is om yoga te kunnen beoefenen. Maar….

Je hoeft niet lenig te zijn om yoga te doen! Het kan wel zijn dat je door regelmatig yoga te doen, je leniger zal worden! En Zen zijn is een term die mensen vaak gebruiken als ze innerlijke rust bedoelen. Mijn persoonlijke ervaring is dat ik vaak wel de rust vind in een yoga les. Toen ik begon met yoga was ik alles behalve “zen” en vond ik het juist een fantastische manier om te ont-stressen. En de ene les zal dit makkelijker lukken dan de andere!

Binnenkort zal de site meer informatie bieden over mogelijkheden om yoga te beoefenen met Yoga Vayu!