Lessen

Waar stappen wij samen op de mat?

Womanhood Studio

Core Flow

Elke maandag: 19:00 – 20:00 

Aerial Yoga

Elke maandag: 20:30 – 21:30
Elke twee weken op zondag: 09:15 – 10:15 

Aerial Yoga Basics

Een keer per maand. Kijk op de evenementen pagina voor de aankomende workshops!

Aerial Yoga Nidra

Een keer per maand. Kijk op de evenementen pagina voor de aankomende workshops!

Reserveer deze lessen bij Womanhood Studio hier!

Privé lessen / Privé groepslessen
Op afspraak, neem contact op voor meer informatie!

Lessen bij Zenang Yoga & More:

Lite Yoga

Elke woensdag: 19:00 – 20.15

Foundation of the Pose

Duik iets dieper in een Yoga houding! Tijdens deze Hatha lessen bekijken we elke maand een andere houding met iets meer aandacht. Wat maakt deze houding sterk, of juist ontspannen? Wat kan je aanpassen aan de houding om deze beter te laten voelen in jouw lijf? Waar zit de kracht? Waar ligt de focus? Perfect voor mensen die net beginnen met Yoga en perfect voor de ervaren Yogi die iets meer verdieping zoekt in de asanas!

Elke tweede zaterdag van de maand: 09.30 – 10.45

Boek deze lessen via Zenang Yoga & More.

Lessen bij Active Health Center:

Leidschenveen

Yoga Flow
Elke woensdag: 10:15
Elke donderdag: 21:00

Deze lessen reserveer je via Active Health Center!

Yoga bij Middin:

Voor cliënten van Middin met niet aangeboren hersenletsel geeft Yoga Vayu elke vrijdagmiddag 2 lessen. De eerste les is stoel yoga, de tweede les is op de mat! Ben jij ook cliënt van Middin en wil je meedoen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!

Evenementen / workshops:

Er worden regelmatig workshops georganiseerd bij Womanhood Studio en op andere locaties. Van Aerial Yoga Nidra tot Restorative Yoga workshops. Hou onze evenementen pagina in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Yoga Vayu for a special occasion:

Misschien zoek je een origineel cadeau voor iemand? Of eens een ander soort feestje? Of misschien wil je een vaste dag les wanneer het jou goed uitkomt? We kunnen bij jou thuis, in de tuin, of misschien in een park of op het strand samen komen en een les voor jouw groep doen. Samen kunnen we er een bijzondere dag van maken, ik neem de matten en de muziek mee. Na de les kunnen jullie rustig bij komen onder het genot van zelfgemaakte ice yogi tea. Ideaal om bijvoorbeeld daarna een picknick te doen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

1 op 1 – privé lessen

Ook 1 op 1 lessen zijn mogelijk. Misschien heb je een blessure of een andere reden waardoor je niet graag meedoet in een openbare les? Of loop je tegen bepaalde problemen aan tijdens je yoga beoefening thuis? Neem contact op en dan kunnen we samen kijken wat ik voor jou kan betekenen!