Lessen2

Hieronder vind je een overzicht van al onze lessen en de mogelijkheden buiten de lessen om. Om je aan te melden voor de lessen, ga dan naar aanmelden!

Bij Personal Training at the Pier:

Stretch & Chill
Elke zaterdag: 10:00 – 11:00

Energize
Elke woensdag: 14:00 – 15:00
Let op: woensdag 26 juli slaat deze les een week over! 2 augustus is de les weer terug volgens rooster!

TGIF! Flow to the Music
Elke vrijdag: 18:30 – 19:30

Privé les / privé groepsles
Op afspraak, neem contact op voor meer informatie!

Lessen bij Middin:

Voor cliënten van Middin met niet aangeboren hersenletsel geeft Yoga Vayu elke vrijdagmiddag 2 lessen. De eerste les is stoel yoga, de tweede les is op de mat! Ben jij ook cliënt van Middin en wil je meedoen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!

Lessen / workshops:

Dankzij Kreativ Events kan ik jullie lessen aanbieden op een aantal bijzonder mooie locaties! Wat dacht je bijvoorbeeld van yoga op de boulevard of de Pier van Scheveningen? Op de markten en festivals die in de omgeving Den Haag, Scheveningen en Voorburg worden georganiseerd kan je yoga workshops beoefenen! Combineer een dag winkelen, muziek luisteren en lekker eten met yoga! De mat leg ik voor je klaar, het enige dat jij mee hoeft te nemen is lekker zittende kleding en zin om de mat op te stappen! Je doet mee aan de lessen op basis van donatie, dus je geeft wat jij kan missen!

  • 5 & 6 augustus
    Yoga @ Summer of Love Festival op de Pier in Scheveningen
  • 17 september:
    Yoga @ Make a Change Festival op de boulevard in Scheveningen
  • 14 & 15 oktober
    Yoga @ Salt Market op de Pier in Scheveningen

Yoga Vayu op kantoor:

Wil je graag yoga doen, maar kan je geen tijd vinden? Ik kom graag bij je langs op kantoor om daar les te geven! Het enige dat we nodig hebben is ruimte, een vergaderzaal of kantine zou al perfect zijn. Ik kom dan met matten en accessoires naar kantoor en geef de lessen bijvoorbeeld in je lunch pauze, of aansluitend op je werkdag! Ideaal duurt een les 75 minuten, maar eventueel zijn lessen van een uur ook mogelijk! Neem contact op voor meer informatie!

Yoga Vayu voor een speciale gelegenheid:

Misschien zoek je een origineel cadeau voor iemand? Of eens een ander soort feestje? Of misschien wil je een vaste dag les wanneer het jou goed uitkomt? We kunnen bij jou thuis, in de tuin, of misschien in een park of op het strand samen komen en een les voor jouw groep doen. Samen kunnen we er een bijzondere dag van maken, ik neem de matten en de muziek mee. Na de les kunnen jullie rustig bij komen onder het genot van zelfgemaakte ice yogi tea. Ideaal om bijvoorbeeld daarna een picknick te doen.

1 op 1

Ook 1 op 1 lessen zijn mogelijk. Misschien heb je een blessure of een andere reden waardoor je niet graag meedoet in een openbare les? Of loop je tegen bepaalde problemen aan tijdens je yoga beoefening thuis? Neem contact op en dan kunnen we samen kijken wat ik voor jou kan betekenen!