Recencies

Vijf sterren.
– Marlou Kortenhoef, 29 oktober op Facebook

Heart-felt, natural and always joyful: That’s what an hour with Biddy from YogaVayu feels like! I have been one of the lucky ones to spend time with her on the mat at the beach, on the deck of the pier and even in a chair yoga class. Biddy has a gift for listening and seeing exactly what people need in her class. She will take care of the ambitious yogi who wants to spice up their practice, aswell as look out for beginners and people with mobility problems. You can’t help but feel both relaxed and energized after an hour of yoga with her! Charge up your batteries < 3 < 3 < 3
PS: Most favorite spot is definitely the deck on the pier with the natural sounds of the waves and the seaguls. Doesn’t get better than that!
– Evamaria Kulovits, 2 september 2017 on Facebook

Gisteren hebben wij de Energize Yoga op de Pier in Scheveningen gedaan, het was super! We gingen voldaan en helemaal relaxed weer weg, het maakte de dag helemaal goed! De locatie is origineel, persoonlijke les, met ontspannen geluiden van zowel de trainster als de golven van de noordzee (en gisteren ook behoorlijk wat storm, maar dat maakte het misschien nog extra fijn). Aanrader!
– Arantxa Gronlag, 31 augustus 2017 op Facebook

Ik ben al terug gekomen voor meer Yoga bij Biddy, ik meende het toen ik zei dat ik elke week zou komen als ik dichterbij zou wonen! Haar Energize les op woensdag is net zo heerlijk   En ik ben blij dat ik nu ook kan laten weten dat yoga op de Pier net zo speciaal is als de les door regen naar binnen verplaatst! Het geluid van de golven omarmd je net zo goed…
– Nesa London, August 30th 2017 op Facebook

Met een groep van 16 jongens een top sessie gehad! Voor velen de eerste keer een yoga les, maar Biddy deed het uitstekend! En een pracht locatie zo op de pier.
– Jonathan Roorda, 27 augustus 2017 op Facebook

adem ontmoet
het geluid van de golven
beweging
en intentie
verenigd

– Lies Thijs, August 24th 2017  op Facebook

Biddy is zo’n fijne yoga lerares, ik beloof je dat je meer opgefrist dan ooit van je mat af zal stappen. Daar komt bij dat de locatie op de Pier fantastisch is, buiten yoga doen is heerlijk. Ik kijk uit naar de volgende les!
– Anne Durand, August 23rd 2017  op Facebook

Ik ben naar een heerlijke ochtend yoga les bij Biddy geweest. Het lichaam wakker makend, de geest verzachtend terwijl we zacht door onze vinyasa dansten. Biddy is een fantastische lerares en creëert een fijne sfeer tijdens de les waardoor je totaal verzorgd voelt. Daarnaast is natuurlijk yoga op de Pier een unieke ervaring, met het uitzicht op de zee en het strand en de golven onder je en om je heen. Als ik dichterbij zou wonen, zou ik elke week komen!
– Nesa London,  August 21st 2017 op Facebook

Biddy is een fantastische lerares, haar zaterdag ochtend les op de fantastische locatie op de Pier (met heuse golven als achtergrond muziek!) is absoluut zaligmakend. Haar rustgevende stem leid je met heldere aanwijzingen door een mooi complete les om vervolgens je weekend met een relaxt lichaam en gekalmeerde geest. Als ik toch eens dichter bij woonde!
– Celine Hubert – August 21st 2017 op Facebook

Een heerlijke yoga les op filmmuziek van Biddy gehad.
Het was super met het woeste geluid van de zee op de achtergrond.
Super relaxed weer naar huis en klaar voor het weekend!!!
Namasté
– Lencie de la Fuente, 28 juli 2017 op Facebook

Na eerder een proefles te hebben gedaan vandaag weer terug. Een heerlijke les op Motown muziek, met het geluid van de golven op de achtergrond. Het stukje persoonlijke aandacht, met tips voor alternatieven wanneer je dat nodig hebt, TOP!
– Bianca de Gier, 14 juli 2017 op Facebook

Ik heb gisteren een yoga les van Biddy bij Salt Market op de pier gevolgd. Wat een fantastische ervaring! Biddy’s manier van les geven heeft een hoog fwfg-gehalte (find what feels good, yoga with adriene) wat ik persoonlijk heel fijn vind. Biddy heeft een rustige, prettige stem om naar te luisteren, het geluid van de zee naast je maakt het helemaal compleet. Ze helpt je waar nodig ook om net even beter of dieper in de juiste houding te komen. Ik vond de les fijn opgebouwd, het vloog voorbij. Ik moest een paar uur reizen maar het was het zeker waard!
– Annelies Dersjant, 9 juli 2017 op Facebook

Waanzinnige, waanzinnige vrouw met een mooi hart. Ze gaf vandaag een workshop op de Pier, Saltmarket, Scheveningen. Het was zo ontspannend en heeft letterlijk ons en onze dag getransformeerd. Absoluut de moeite!
– Annemiek Evenblij, 8 juli 2017 op Facebook

Vandaag voelde ik eindelijk de flow die yoga is, dankzij miss Biddy 🙂 Zo licht en tegelijk zo krachtig!! Nogmaals bedankt en tot snel!! <3
– Hanif D Rashti, 8 juli 2017 op Facebook

Na een eerdere yoga les van Biddy Messchaert begin juni op het strand was ik blij verrast te horen, dat zij nu op de Pier -wat een unieke locatie! – haar yogalessen geeft. Het was iets te stormachtig voor buiten, maar in een mooie zaal met de golven duidelijk hoorbaar was het weer een fantastische les: gevarieerd, ontspannen, met oog voor details en persoonlijke aandacht: zo zou elk weekend moeten beginnen!
– Marianne Engelen-Lohman, 3 juli 2017 op www.buiten-yoga.nl

Ik zie dat ik vergeten ben, de sterren aan te vinken voor de super yogalessen op de Pier: dat moeten er natuurlijk 5 zijn!
– aanvulling Marianne Engelen-Lohman op www.buiten-yoga.nl

Zaterdagochtend yoga op de Pier in Scheveningen bij Yoga Vayu; wat een bijzondere en heerlijke ervaring. Yoga lerares Biddy gaf op ontspannen en deskundige wijze een Stretch en Chill les. Mijn schouder werkt al een tijdje niet zoals ik wil en Biddy bood alternatieven aan die prima werkten. Daarmee gaf ze mij het gevoel dat ik volwaardig meedraaide in de les. De les was prima en de plek is ge-wel-dig! De subtiele muziek leek het geluid van de zee te ondersteunen. En bij de eindontspanning dreef ik op het geluid van de golven weg van de dagelijkse beslommeringen. Ik vond het een bijzonder mooie ervaring en kom gauw terug voor meer.
Meer dan van harte aanbevolen!
p.s moet ook vermeld: fris ruikende schone yogamat en frisse handdoeken.
– Joyce can Straaten, 2 juli 2017 op www.buiten-yoga.nl

Op zaterdagochtend heb ik een Stretch and Chill les gevolgd op de Pier. Super locatie, fantastisch het geluid van de golven tijdens de les! De instructrice is erg gastvrij en professioneel. Zeer aan te raden, uitstekend begin van het weekend!
– Mireille Engelen, 1 juli 2017 op www.buiten-yoga.nl

Vandaag een heerlijke yoga les gevolgd bij Biddy. Ze geeft op een fijne manier les en de locatie op het strand is natuurlijk geweldig! Wat mij betreft een aanrader en laagdrempelig dus zeker een keertje doen.
– Janneke Bakker, 5 juni 2017 op www.buiten-yoga.nl