Womanhood Studio

Lessen bij Womanhood Studio

Slow Flow

Begin je week goed. Voordat je jouw – misschien drukke – week begint, kan het zo goed zijn om bewust de tijd te nemen om het heel even maar allemaal langzamer te doen. Beweeg bewust en flow! Flow yoga dankt zijn naam aan de vloeiende bewegingen van de ene asana (yoga houding) naar de andere. De overgangen en de houdingen zelf creëren een flow die het soms makkelijker kan maken om je aandacht naar binnen te keren.

Elke maandag flowen we bewust net iets langzamer. We nemen de tijd om te voelen wat alle houdingen doen ik je lichaam,  en natuurlijk bewegen we op het ritme van je ademhaling. We brengen adem, gedachten en bewegen samen in een vloeiende flow. Een heerlijke start van je week en het zal niet alleen je lichamelijk fijn de week laten starten, maar het zal ook helpen je te focussen op wat je die week gaat doen.

De eerste les uit deze serie is op 15 januari en je kan deze dag gratis kennismaken met onze nieuwe les! Natuurlijk zijn de lessen voor iedereen, zowel man als vrouw, beginners en meer ervaren yogi’s!

Class in English / Dutch

Elke maandag: 9:15 – 10-15 am, Schoolstraat 28 in Delft
Boeken via: Womanhood Studio
Price: 1 class € 14,00
10 classes card: € 130,00

Yoga voor beginners

Yoga is toegankelijk voor iedereen, man en vrouw, jong en oud. We zeggen het heel vaak, omdat het waar is! Maar toch zien we regelmatig dat mensen twijfelen.

“Ben ik daar niet te stijf voor?” “Is dat niet te zweverig?” “Maar ik kan mezelf niet in die bochten wringen!” Speciaal voor de mensen die zich dit afvragen en voor alle mensen die nieuwsgierig zijn naar wat er in yogalessen wordt gedaan, hebben we een nieuwe workshop ontwikkeld. Elke derde vrijdag van de maand is er Yoga voor beginners!

Tijdens deze workshop komen een aantal aspecten aan bod:
• Wat is yoga?
• Ademhaling (it’s all about the breath babe!)
• Asana – de yoga houdingen

We zullen in alle rust dieper ingaan op een aantal yoga houdingen. We eindigen de workshop met het toetje van yoga: savasana – de eindontspanning.

Na afloop is er thee met iets lekkers en kan ik je meer vertellen over alle yoga mogelijkheden bij Womanhood Studio!

De eerste workshop is op 19 januari, van 19:00 tot 21:30.
Trek lekker zittende kleren aan, waarin je goed kan bewegen!

Kosten: €25
Workshop in Nederlands / Engels
Elke derde vrijdag van de maand- 19:00 – 21:30: Schoolstraat 28 in Delft
Boeken via: Womanhood Studio

Prive lessen bij Womanhood Studio

Ook bij Womanhood Studio kan je prive lessen volgen. Mocht je specifieke vragen of blessures hebben, of wil je liever eerst een paar keer zonder andere yogi’s de mat op, dan kan dat! Neem contact op via biddy@yogavayu.nl of 06-29388856.

Kosten: €60 per les
Pakket van meerdere lessen: prijs in overleg