Yoga op de Pier

Yoga Vayu op De Pier!

Je kan ons wekelijks vinden  op het Zuid Eiland van de mooie Scheveningse Pier.  Je vindt ons naast Floatcenter de Pier! Op deze unieke locatie doe je mee aan flow lessen boven de Noordzee met uitzicht op de zee en het strand! Savasana met het geluid van de golven onder je is een unieke ervaring!
Bij goed weer stappen we op het terras de mat op! Als het te koud is of regent gaan we naar binnen. Iedereen is welkom, de lessen zijn geschikt voor zowel beginners als de meer ervaren yogi’s!

Stretch & Chill

Elke zaterdag: 10:00 – 11:00
Start je weekend op de mat! Met een heerlijke ontspannen flow yoga begint je zaterdag goed. Of je nu naar het strand gaat, of aansluitend bij FloatCenter verder gaat ontspannen, als je van de mat afkomt ben je klaar voor de rest van de je weekend!

Liever geen groepslessen?

Op deze prachtige locatie kan je ook 1 op 1 lessen en privé lessen voor (kleine) groepen boeken. Een uur privé les waarin we ons kunnen concentreren op jou en eventuele vragen die je hebt. Neem voor meer informatie contact op!

Schrijf je in

Wil je meedoen met 1 van deze lessen? Meld je dan aan via onze aanmeld pagina of via de Momoyoga app! Om gebruik te maken van de Momoyoga app, moet je eerst een account aanmaken en dat kan hier!

Telefonisch aanmelden of via WhatApp kan ook! +31 629 398 856

Wat zijn de kosten?

Groepslessen:

  • 1 losse les: € 12,50
  • pakket 5 lessen: € 55
  • pakket 10 lessen: € 100

Privé lessen: € 65

Praktische informatie

  • Adres: Strandweg 152, 2586 JW Den Haag
  • Hou er rekening mee dat het lopen naar het eind van de Pier een paar minuten duurt
  • Er zijn matten op de locatie aanwezig, meld je aan om een mat te reserveren
  • Meld eventuele blessures of zwangerschap van te voren